בוטוקס מראה מופתע ונוקשה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

12/11/2018 | 09:20 | מאת: בוטוקס או חומצה

היי שלום בעבר עשיתי בוטוקס בצידי העיניים ובמצח זה עשה אותי מופתעת ומראה נוקשה ניסיתי שלוש פעמים ולא אהבתי בוטוקס ולמה זה נותן מראה כזה הבוטוקס? האם חומצות יכול לעזור לקמטוטים מסביב לעיניים ולקמטוטים קטנים במצח ?

טיפול בבוטוקס לא אמור להגיע לתוצאה שאת מתארת וכככל כאשר נעשה נכון אמור להיראות טבעי, תוך החלקת קמטים קיימים ומניעת קמטים עתידיים. לגבי חומצה היאלורונית - ניתן לצמצם וכמעט להעלים קמטוטי צחוק באזור העיניים ובאזור המצח.

מנהל פורום מילוי קמטים