קמטי מניפה בצידי העיניים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

05/11/2018 | 19:45 | מאת: קמטי מניפה

שלום רב אני בת 46 ויש לי קמטי מניפה שיורדים על הלחי מה יכול היות טיפול ? כי ניסיתי בוטוקס ונתן לי תוצאה לא יפה לחיים גדולות ומראה לא יפה מה אפשר אולי חוטים? למתיחה ואם חומצה זה לא מנפח את הלחיים? מה את ממליצה ועוד שאלה גבות יורדות עקב השנים מה הטיפול גם?

שלום לך. יש הרבה שאילות נכונות. ויש הרבה דרכים ואפשרויות לטפל בבעיה שאת מתארת. בכל מקרה חייבים לראות אותך כדי להבין בעיה ולמצוא לה פתרון. בטיפול משולב והתאמת תכמית טיפול ניתן להגיע לתוצאות משביעות רצון.

מנהל פורום מילוי קמטים