הזרקת חומצה הילארונית לאף

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

08/10/2018 | 01:02 | מאת: אסתי

התענינתי בהזרקת חומצה הילארונית לאף והלכתי לרופא לאסטטיקה כשאבחן את האף אמר שאזדקק למזרק אחד והעלות 1900 אמר שזו החומצה הכי איכותית שהוא מצא עד נכון לעכשיו... האם המחיר אמור להדליק לי נורה אדומה? האם יש סיכונים? משום שקראתי בכתבה מסוימת על סיכון לנמק ושטף דם פנימי אשמח לתשובה

ככלל טיפולי הזרקה באמצעות חומצה היאלורונית נמצאו כבטוחים מאוד. חומצה היאלורונית היא חומר שקיים אצלנו בגוף. והטיפול לרוב גם הפיך לחלוטין. עלות הטיפול נגזרת ממוניטין הרופא, התמקצעותו וסוג החומר שבשימוש. החומרים האיכותיים יותר ובדרך כלל מאושרי ה FDA האמריקני, מטבע הדברים יקרים יותר אך גם תוצאתם טובה יותר ומשך אפקטיביות הטיפול נמשך לזמן רב יותר. אני מציעה שתשאלי על סוג החומר ותלמדי עליו. תבקשי לראות המלצות על הרופא המטפל.

מנהל פורום מילוי קמטים