נגישות
נגישות

מילוי קמטים בפנים....

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

04/10/2018 | 14:24 | מאת: אחת

היי, אין לי קמטים עדיין אבל... התחילו לי לרדת הלחיים קצת שקעים מתחת לעיניים. בעיקרון מה שמפריע לי זה מרקם העור. אני רוצה לחדש אותו. השאלה: האם גלי רדיו טובים לפיגמנטציה נקודת חלשה על הלחי? האם אפר לעשות גלי רדיו במצח התחילו ממש חלש סימני הבעה מריונטה שוב זה חלש. אבל האם כדאי גלי רדיו או פילנג כימי קל? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

יש מספר אפשרויות לטפל בבעיה שאת מציגה. לא הייתי בשלב זה ממליצה על פילינג שהוא טיפול אגרסיבי יחסית. הייתי מציעה לך לבחון טיפולי הזרקה בחומצה היאלורונית, אשר בטכניקות של היום ניתן לייצר הרמה של הפנים ולטפל בקמטים, בהליך שהוא פשוט יחסית וכמעט ללא תופעות לוואי.

מנהל פורום מילוי קמטים