חומצה היאלרונית ג'ובידרם ודלקת

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

25/08/2018 | 02:52 | מאת: בר

היי, אני בת 22, לפני כשלושה חודשים הזרקתי חצי מזרק של חומצה היאלרונית ג'ובידרם ולאחר שבועיים עוד כחצי מזרק. התחלתי להרגיש כחודש לאחר ההזרקה קצת כאבים בלסת לייד האוזן ובראש אך הכאבים לא היו חזקים אז התעלמתי. ועכשיו אני מרגישה ממש כאבים בכל איזור הלסת. הלכתי לרופא אף אוזן גרון והוא איבחן שזה Tmj ודלקת. רציתי לדעת אם יש סיכוי שזה מהחומצה? הרופא אומר שהוא חושב שלא..

קשה למצוא חיבור בין הזרקה של חומצה היאלורונית לבין דלקת בTMJ.

מנהל פורום מילוי קמטים