נגישות
נגישות

הזרקת חומצה היאלורונית בעת נטילת ראוקטאן

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

18/08/2018 | 23:06 | מאת: קרן

שלום, בת 43 נוטלת ראוקטאן מעל 7 חודשים בפעם השנייה . כעת נוטלת מינון של 20 מג פעם בשבוע. מעולם לא ביצעתי הזרקות אנטי איג'ינג. האם ניתן לבצע הזרקות בעת נטילת הכדור?במידה ולא כמה זמן יש להמתין לאחר סיום הראוקטאן. תודה:)

לקריאה נוספת והעמקה

עלייך להתייעץ עם רופא המשפחה ולהחליט עמו ביחס למצב הרפואי שלך והטיפול המבוקש שאת רוצה לעבור.

מנהל פורום מילוי קמטים