מילוי קמטוטים מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

23/06/2018 | 19:05 | מאת: דנה

שלום, אני בחורה בת 38, יש לי קמטוטים עדיניים מתחת לעיניים שגולשים ללחי שמאוד מפריעים לי. האם הזרקת חומצה תתן מענה?? הקוסמטיקאית המליצה חי על מזוטרפיה בלי חומרים, סדרה של 6 טיפולים של מחטים בלבד, טוענת שהעור יתחדש... אני יותר נוטה לחומצה , השאלה אם יתן מענה. תודה

23/06/2018 | 19:06 | מאת: דנה

דבר נוסף, האם המשחה רט אויט יכולה לעזור לטשטש מעט את הקמטים?

הזרקת חומצה היאלורונית לשכבות העור תעניק תוצאה טובה יותר ואפקטיבית יותר לאורך זמן. חשוב לזכור כי להזריק חומר מילוי על בסיס חומצה היאלורונית לא ניתן בכל מצב. תמיד אפשר להזריק חומרים כמו קוקטילים של מזותרפיה או סקין בוסטר לשיפור מרקם העור והעלמת הקמטוטים. מזותרפיה של מחטים אצל קוסמטיקאית בוודאי תגרום להתחדשות וחיזוק של העור. טיפול מזותרפיה אצל רופא המשולב עם הזרקת חומרים ישיג תוצאה טובה יותר ולמשך זמן רב יותר.

מנהל פורום מילוי קמטים