זמן החלמה לאחר הזרקות

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

21/06/2018 | 18:58 | מאת: ל

מה זמן ההחלמה לאחר הטיפול? האם ישנם שטפי דם או סימנים אחרים ומתי נעלמים? תודה

משך ההחלמה מאוד תלוי בסוג הטיפול ובטכניקת הטיפול. אפשר לומר שברוב הטיפולים כבר בסיום הטיפול ניתן להמשיך את שגרת היום, ומירב הסימנים ככל שישנם יעלמו כבר בחלוף יום עד כמה ימים לאחר הטיפול. לעיתים יהיו שטפי דם קלים שחולפים במהרה וניתן לטשטשם עם מעט סומק. כדי להפחית למינימום ואף למנוע כליל את סימני שטפי הדם, מומלץ היכן שניתן לעשות שימוש במחט ה- Cannula, שהיא מחט גמישה העטופה בשכבת סיליקון, אשר פותחה בטכניקה מיוחדת, בין היתר במטרה למנוע שטפי דם.

מנהל פורום מילוי קמטים