מתי נכון להתחיל עם טיפולי אסתטיקה רפואית?

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

20/06/2018 | 09:20 | מאת: 38

אני כבר מתקרבת לגיל 40 ומתחילה לראות קמטוטים קלים באזורים מסויימים בפנים. האם הגיעה העת לבקר אותך?

שאלה שאני נתקלת בה רבות בקרב מטופלות. כדי לענות על שאלה זו, צריך להבין קודם מה מטרת הטיפול ומהי התוצאה הרצויה. עם הזמן, הגיל הביולוגי מתחיל לתת את אותותיו, ובין היתר נוצרים קמטים בפנים, העור מאבד את הברק והפנים את הנפח והחיות שלהם, כאשר כל זה מלווה בצניחה טבעית של עור הפנים. התוצאה לשאלה זו משתנה מאדם לאדם, לפי הגנטיקה, אורח החיים והתחושות הסובייקטיביות שלנו. אפשר לומר כי מרגע בו אנו נחשפים לקמטים, אובדן נפח/ברק בעור הפנים, באופן המושך את תשומת לבנו, זה המקום לבחון הגעה לפגישת יעוץ. למעלה מכך, חשוב לזכור כי לרפואה האסתטית יכולת של ממש לשמר מצב ולשמש כטיפול אנטי-אייג'ינג, ומכאן ככל שנקדים לצרוך את הטיפול (וככל שאנו צעירים יותר הטיפול מינורי ופשוט יותר) כך נזכה לשמר את מראה הפנים לאורך השנים ולהימנע מטיפולים מורכבים יותר לעתיד.

מנהל פורום מילוי קמטים