כתמים אדומים לאחר אקנה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

11/06/2018 | 16:52 | מאת: מיכל

שלום, מהו המכשיר הכי טוב לשיפור נקודות אדומות שנשארו לאחר אקנה? האם חוץ מפילינג עמוק ישנה אופציה להעלים אותם לגמרי? יש לי כ 15 כאלו בפנים. אני גם מקפידה על רטין a חומצה גליקולית וסרום ויטמין סי אבל זה לא עוזר. תודה מראש

נקודות אדומות הן תגובה שכיחה בעור לאחר אקנה. תופעה זו דועכת עם הזמן ולעיתים חודשים ארוכים לאחר מכן. על מנת לבחון את המקרה הספציפי ולהחליט על דרך הטיפול הרצויה, יש לפנות לרופא העור ולהציג בפניו.

מנהל פורום מילוי קמטים