פצעים רבים כתוצאה מהסרת שיער

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

28/05/2018 | 14:56 | מאת: יעל

שלום, הייתי אצל קוסמטיקאית חדשה שהורידה לי שפם עם חוט אך החוט היה מאוד ארוך ויצא שהיא הורידה שיער גם בלחיים ובפנים מבלי שביקשתי תוך כדי הפעולה של הסרת השיער בשפם. כעבור יום נהיו לי 12 פצעים אדומים גדולים בצד אחד של הפנים. רציתי בבקשה לברר: תוך כמה זמן הם לגמרי אמורים לעבור כולל הנקודות האדומות שלאחר הפצע? ובמידה והייתי שמה אלוורה אחרי הסרת השיער האם זה היה נמנע? האם יש דרך למנוע פצעים עקב הסרת שיער בפנים? תודה מראש

בדרך כלל המצב חוזר לקדמותו בחלוף מספר ימים. שימוש באלוורה עשוי להקל בהחלמה. ככל והפצעים לא חולפים בחלוף מספר ימים יש לגשת ולהראות לרופא העור

מנהל פורום מילוי קמטים