נגישות
נגישות

בהמשך לשאלה קודמת רואקוטן במינון נמוך גיל 33

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

09/05/2018 | 19:49 | מאת: אני

ד״ר לנדאו שלום לך אחדד את שאלתי. בת 33 לפני טיפולי לייזר c02 לצלקות אקנה. בפגישתי עמך המלצת לקחת רואקוטן במינון 20 מג 2 כדורים בשבוע ולאחר חודש להתחיל טיפול. לדברייך אצטרך מס׳ טיפולים. שאלתי: האם כוונתך שאקח חודש אחד בלבד רואקוטן? ולאחר מכן הטיפול יהיה רק לייזר ללא כדורים? באופן כללי חושבת על הריון נוסף בעוד כמה חודשים , מה. היית ממליצה? להמתין לאחר הריון? אציין שמאוד רוצה להתחיל טיפולים אך פחות רוצה ליטול רואקוטן , יש אלטרנטיבות? תודה רבה!!

לקריאה נוספת והעמקה

ראשית- אם את מתכננת הריון, יש להפסיק את הרואקוטן חודש לפני כל ניסיון להרות. המלצתי להתחיל רואקוטן במינון נמוך לפני טיפול לייזר לצלקות כדי להכין את העור. הטיפול אמור להימשך גם תוך כדי טיפולי לייזר. אלא אם כן נראה שאין יותר נטיה לשמנוניות והופעת פצעים חדשים ואז אפשר להפסיק רואקוטן

מנהל פורום מילוי קמטים