שימוש במקדם הגנה - שאלה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

13/04/2018 | 13:27 | מאת: אושרית

שלום, רציתי לשאול אם קונים קרם הגנה איך יודעים שהוא פועל כשהיה בחנות ואין תאריך תפוגה? וכמה זמן זה מחזיק מרגע הפתיחה גם אם לאחר מכן לא נעשה שימוש כלומר לא נכנס חמצן למיכל? האם עליי יהיה לזרוק את הקרם אם נקנה לפני שנתיים? אני מתעתדת למריחה על העור ורוצה להשים קרם קליגמן הרופא נתן.

15/04/2018 | 13:41 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

משרד הבריאות מחייב לציין תאריך תפוגה על האריזה של כל מסנן קרינה וגם תאריך תוקף לאחר הפתיחה. אם על התכשיר שאת קנית אין תאירכים אלה, סימן שלא קנית תכשיר מאושר

16/04/2018 | 18:42 | מאת: אושרית.

טוב לדעת. תודה ד"ר קניתי skin gard זה ג'ל שקוף כקרם הגנה לשמש spf50 לא כתוב תפוגה.

מנהל פורום מילוי קמטים