טיפול לעיניים לייזר?

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

13/04/2018 | 13:24 | מאת: סופיה

היי, יש לי גוון כהה מתחת לעיניים ומגיל 18 אני עם קונסילר. תמיד הבנתי שאין מה לעשות עד שהופיעה החומצה הילארונית. אני זוכרת שנכתב שמזריקים רק למי שיש שקעים. כיום בת 43 יש כבר שקעים והכהות היא ממש לאורך שק הדמעות חוץ מחומצה הילארונית איך ניתן להעלים את הכהות ?אולי פילנג כלשהו? לייזר? אזומד? תודה

15/04/2018 | 13:38 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

פילינג בהחלט יכול להיות פיתרון- רק אם מדובר בפיגמנטציה אמיתית ולא שקעים בלבד. כשהכהות נובעת מהשקעים- צריך למלא. כשהיא נובעת משקיעת פיגמנט, צריך לעשות פילינג. אם זה שילוב של השניים- בוחרים מה המרכיב היותר משמעותי או שעושים את שני הטיפולים.

מנהל פורום מילוי קמטים