קמטים בין העניים טיפול מתאים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

11/04/2018 | 22:52 | מאת: מור

היי לאחרונה אני רואה קווים דקים בין העיניים שנראים כמו חספוס..הם מאוד מציקים לי ואני בטוחה שילכו ויחמירו. הם ממש מתחת לעיניים באמצע בתחילת שורש האף. כלומר זה לא ככ קשור להבעה לכן לא יודעת אם בוטוקס יעזור ואני לא רוצה להזריק חומר מילוי שיצור נפח ויגביה את שורש האף. איזה טיפול מומלץ יש לזה?

11/04/2018 | 22:53 | מאת: מור

שכחתי לציין שאני בת 35

12/04/2018 | 09:14 | מאת: אחת

לא מזריקים מתחת לעיניים בוטוקס. זה עור דק מאוד אם את משתמשת במייק אפ או קוניסלר תנסי להפסיק. כל שיפשוף העיניים כתוצאה מהורדת איפור גורם לזה. הפתרון : בלילה שימי מעט שמן תינוקות על צמר גפן./ קיסם אוזניים ומרחי טיפה את האזור. לא הרבה בקיצור צריך לשמן את האזור. אני הפסקתי לגעת באזור העיניים ובאמת שהמצב שלי טוב אין לי קמטים כמו שאני רואה לאחרות.

מנהל פורום מילוי קמטים