יצירת קולגן מחדש בפנים בטיפולים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

04/04/2018 | 16:55 | מאת: בת 39

שלום ד"ר, האם יצור קולגן זה מה שמעניק את הנפח לפנים ועור מוצק? בהנחה שכן: האם טיפול להחזרתו זה תלוי גיל? כלומר ככל שמתבגרים הטיפולים לא יעזרו? והאם אישה בת 39 שמתחילה לעשות טיפולים שכאלו תוכל למנוע את התופעה של התרוקנות הפנים? תודה

08/04/2018 | 10:48 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

סיבי קולגן מקנים לעור את האלסטיות שלו. עם הירידה בכמות הקולגן (גיל, עישון, שמש) העור הופך להיות פחות אלסטי, מופיעים מטים. כל טיפול שמעודד את יצירת קולגן, יגרום לשיפור באיכות העור. היכולת לגרות ייצור קולגן קשורה לגורמים שוני- ככל שהטיפול אגרסיבי יותר, כמות הקולגן שנוצרתץ גדולה יותר. (פילינג עמוק מייצר יותר קולגן מפילינג בינוני, למשל). עם הגיל יותר קשה לגרום לגירוי יצירת קולגן, אבל עדים אפשרי.

מנהל פורום מילוי קמטים