המלצה לשיפור מצב העור

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

30/03/2018 | 17:09 | מאת: יעל אחרת

שלום ד"ר, בא לי לחדש את עור הפנים אני מעולם לא הייתי אצל קוסמטיקאית ולא מורחת קרמים. פשוט בא לי להצמיח שכבת עור חדשה רעננה שמרקם העור יהיה יותר טוב קראתי פה בפורום וכעת יש לי קצת חששות אם כדאי לאור מה שכותבים. האם כדאי לעשות IPL קרם קליגמן או פילנג? אני קוראת שלהרבה זה עשה גירוי או פצעים ויכול גם להגביר פיגמנטציה? אני בעלת עור שחום ארץ ישראלי ( נס קפה) לא כהה מידי אך בהחלט לא לבנה. עורי נוטה להשתזף בקלות האם יש טיפול אחר שאת ממליצה?

01/04/2018 | 10:16 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אני ממליצה לתתיעצי עם רופא עור שיכול לבדוק את העור שלך ולא מעל דפי פורום

מנהל פורום מילוי קמטים