נגישות
נגישות

לייזר לצלקות אקנה co2

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

20/03/2018 | 20:12 | מאת: יעל

ד״ר לנדאו ערב טוב, בת 33 עור שומני ועדיין יש אקנה פעיל. הבעיה העיקרית בעיור היא חטטים באזורים נרחבים. האם פילינג לייזר co2 מטפל בחטטים? והאם יכול לשפר משמעותית את מרקם העור? מניסיונםל הרב, לכמה זמן התוצאות נשמרות? תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה
25/03/2018 | 20:30 | מאת: אחת

יעל שלום, רציתי ליידע אותך שיש עוד שיטות: יש לייזר שאיננו co2 IPL וגלי רדיו. בעיקרון IPL טוב לאקנה ופגמנטציה. והשיטה שאת כתבת עושה פילנג ממש עמוק כמו שעושים פילנג כימי בהרדמה. קחי בחשבון שלכל שיטה יש מחיר אחר וזמן החלמה אחר. בהצלחה.

טיפול לייזר CO2 הוא בחירה טובה. הצלקות לעולם לא נמחקות, אבל בטיפולים עוקבים אפשר להגיע לשיפור משמעותי. ברגע שהושגה תוצאה, היא תישאר לתמיד (במידה ולא נוצרות צלקות חדשות) IPL אינו מהווה טיפול לצלקות אקנה. הקרינה היא שטחית מדי. חבל על הניסיונות

מנהל פורום מילוי קמטים