איך יודעים מי מומחה להזרקות

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

10/03/2018 | 14:14 | מאת: מושית

היום השוק מוצף ברופאים שמטפלים בקמטים בהזרקות. יש רופאי עור ויש פלסטיקאים . 2 שאלות איזה רופא עדיף עור או פלסטיקאי לביצוע הזרקות איך ניתן לדעת מי אמין ומומחה ? תודה על התשובות

15/03/2018 | 22:25 | מאת: נעמי

תעשי טוב טוב שיעורי בית בגוגל... תחפשי רופא שמזריק המון המון שנים עם ניסיון רב שמזריק חומצות היאלורוניות עם אישור FDA תשאלי בפורום על רופאים או בפייסבוק ... תחפרי בגוגל ותלכי ליעוץ למספר רופאים רק כדי שיהיה לך מושג... ואת כבר תרגישי לבד אל מי ללכת ואל מי לא רופא שיש לו קליניקה משלו ומכובדת ולא רופא שיניים ולא מכון שזה הכי גרוע ! ולא רופא שמנסה לדחוף מזרקים וטיפולים שלא לצורך תעשי שיעורי בית טוב טוב ואל תמהרי להחליט . זה הפנים שלך ואי אפשר להסתיר אסונות בפנים

26/03/2018 | 16:55 | מאת: אחת

פשוט מאוד! תלכי רק לרופא בעל הסמכה בכירוגיה פלסטית! היום התחום פרוץ וכל רופא עושה הזרקות. גם רופאי שיניים :)

27/03/2018 | 22:51 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

שאלת שאלה מאוד חשובה. מבחינה מקצועית הרופאים היחידים שעוברים הכשרה בנושא הזרקות במהלך התמחותם המקצועית הם רופאי עור וכירורגים פלסטיים. הם גם בעלי בסיס הידע הרחב ביותר למנוע ולטפל בסיבוכים, אם קורים כאלה. ולכן אנשים שמגיעים לבתי חולים עקב סיבוכי הזרקות מאושפזים במחלקות עור או במחלקות לכירורגיה פלסטית ולא באחרות. כמובן כל דבר הוא גם ענין של ניסיון . ולכן שיש לו ניסיון רב יותר, הוא גם לרוב מזריק טוב יותר ויודע לבחור בחומרים מתאימים יותר

30/03/2018 | 16:16 | מאת: מושית

תודה רבה

מנהל פורום מילוי קמטים