טיפול מזותרפיה לכיל 60 פלוס

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

03/03/2018 | 11:30 | מאת: דבורה

מתעניינת הטיפול מזוטרפיה: אני בת 68 וברצוני לדעת האם הטיפול הזה יעיל לטשטוש קמטי צחוק וקמטים מסביב לפה. אם כן איזו מהשיטות תהיה יעילה יותר: עם מחטים או בלי מחטים (קראתי שיש גם שיטה כזו). שאלה נוספת כמה טיפולים צריך? תודה מראש

03/03/2018 | 17:32 | מאת: נעמי

מניסיוני בכל טיפולי אסתטיקה ... חבל על הכסף שלך מזותרפיה זה שטויות ורמאות !! תחפשי רופא שעושה סקינבוסטרס ויש לו הרבה ידע וניסיון כי זה הכי הכי טוב לפנים

04/03/2018 | 11:23 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לצערי טיפולי מזוטרפיה אינם יעילים לקמטים. בטח לא לקמטים סביב הפה. סקין בוסטרס זה אחת האופציות. חומרי מילוי רגילים, פילינג לייזר לבטח יעילים יותר ממזוטרפיה. את צריכה יעוץ של רופא "אמיתי"

04/03/2018 | 16:28 | מאת: דבורה

תודה!

מנהל פורום מילוי קמטים