כאבים בגוש שנוצר בשפה העליונה לאחר הזרקת חומצה היאלורונית

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

25/02/2018 | 00:06 | מאת: א.י.

הוזרקה לי חומצה היאלורונית בשפה העליונה מעל השפתיים . בטיפול הראשון אכן נעלמו חלק מהקמטוטים מעל השפה , אבל לפני שבוע כשהמשכתי בטיפול בשפה העליונה יש גבשושית חיצונית שבולטת גם במישוש פנימי. הבעיה היא שלא רק שיש נפיחות חיצונית כבר 6 ימים וזה ממש לא מחמיא לפנים.... אלא מה שיותר מטריד הוא שיש לי כאבים במקום הזה כל הזמן וזה כואב יותר כשאני אוכלת . אני די מודאגת , כי כבר עשיתי בעבר הזרקות של חומצה היאלורונית ולא סבלתי מכך עד עכשיו. השאלה, מה עלי לעשות כדי שזה לא יכאב וכדי שהגבשושית תיעלם? זה ממש מציק . אני חוששת שגם אם הגבשושית הפנימית והנפיחות החיצונית ייעלמו - זה ייקח זמן, ובינתיים ממש לא נעים לי להסתובב כך...

04/03/2018 | 11:30 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לפי הסיפור שה נשמע כשטף דם כתוצאה מהזרקות. כדאי שתיגשי להיבדק אצל רופא שטיפל בך.

מנהל פורום מילוי קמטים