כמה זמן מקסימלי מחזיקה חומצה הילאורונית

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

23/02/2018 | 12:20 | מאת: רוית

1.כמה זמן החומצה נשארת בגוף במקסימום, כלומר מתי כבר ניתן לדעת שאיננה? 2.האם יש שוני בעמידותה בין אזורים שונים כמו שפתיים או קמטי חיוך? 3.האם ייתכן שהזרקה בשפתיים מחזיקה מספר שנים? אודה על התשובות, תודה מראש ד"ר מרינה יקרה

04/03/2018 | 11:27 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

המקוםפ שבו חומצה היאלרונית נישארת לזמן ארוך ביותר הוא סביב הפה- עד 3 שנים. שפתיים - זה אזור שחומצה היאלורונית מחזיקה הכי פחות זמן. למרות שברפואה הכל יכול להיות, זה לא נשמע סביר שחומצה היאלרונית בשפתיים תחזיק כמה שנים. את בטוחה שזה לא משהו אחר?

05/03/2018 | 11:19 | מאת: רוית

אכן כן ד"ר, הזרקה בשפתיים מחזיקה לי מזה 3 שנים, ושמעתי זאת מעוד חברה. יכול להיות שהאפקט של עידוד קולגן גורם לשפתיים להישאר כך?

מנהל פורום מילוי קמטים