סבוריאה ופצעונים שנוצרו לאחר הזרקת ח.היאלורונית

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

13/02/2018 | 09:50 | מאת: רונה

סובלת מסוביראה במצב קל אך עם עור יבש מאד עקב בעיה אחרת, הוזרקה חומצה היאלורונית אזור קמטי צחוק סביב עינים. וסביב קמטי " ברקוד" בשפתיים. לאחר זמן מה הופיעו פצעוני אקנה אדומים שמעולם לא סבלתי מהתופעה הזו .ונאלצתי למרוח משחות עד לריפוי. בנוסף העור הגיב לזריקות בטראומה של אזור כחול ונפוח.סביב השפתיים למשך כשבוע האם זה קשור לזריקה? לרופא? לרגישות המסויימת של מורכבות מצב העור שלי? והאם אוכל להיעזר בטיפולים דומים בעתיד שלא ייצרו בעיות כאלה? תודה רבה רונה

22/02/2018 | 12:39 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אין קשר בין הזרקת חומצה היאלרונית והתפרצות אקנה. לא תמיד קיים קשר נסיבתי בין שתי תופעות שקורות יחד או אחרת אחרי השניה.

מנהל פורום מילוי קמטים