המסת מילוי חומצה היאלרונית

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

08/02/2018 | 07:06 | מאת: מיה

שלום, עשיתי מילוי שפתיים בחומצה הילארונית בפעם השלישית, והפעם התוצאה יצאה לא סימטרית ויש לי גבשושיות בקו השפה הפנימי. הרופאה אמרה לי לעסות את האזור כל הזמן, עברו כבר חודשיים ועדיין אני ממש נבוכה מהצורה שלהם. הרופאה הציעה להזריק עוד כדי להשוות אבל התוצאה כבר ממש מוגזמת (והיא הזריקה רק שליש מזרק בערך, ביקשתי תוצאה טבעית, פשוט שמה יותר מדי חומר בגוש אחד בכמה מקומות). ביקשתי המסה אבל היא אמרה שהיא חוששת שזה ימיס יותר מדי והתוצאה תהיה גרועה יותר. רציתי לשאול, מה יקרה אם אניח קיסם טבול בהיאלרונידאז על הגבשושיות? זה לא ימיס קצת את הא-סימטריה באופן ממוקד? חשבתי כך למנוע הזרקות מיותרות, על ידי המסה ממוקדת ופחות אינטנסיבית. החומר יכול לחדור לעור? תודה רבה , מחכה לעצתך.

22/02/2018 | 12:34 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לא קיימת שיטה שבה מקל טבול בהיאלרורונידאז מהמושם מעל העור מפרק חומצה היאלרונית מתחת לעור.

מנהל פורום מילוי קמטים