הוצאת ביו אלקמידדדדדדדדדד

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

04/02/2018 | 00:40 | מאת: אור

שלום , הוזרק לי ביו אלקמיד לפני כ12 שנה, כעת הוא קצת בולט הפנים , בעיקר בצד אחד, ורציתי לדעת אם אוכל להוציאו ואיך האם לאחר הוצאתו אוכל לעשות הזרקה של חומצה הילארונית לפנים ? תודה

05/02/2018 | 12:49 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

ביואלקמיד ניתן להוצאה. קחי בחשבון ש: 1. צריך לא פעם יותר מטיפול איד 2. חייבים לבצע אותו תחת כיסוי אנטיביוטי 3. מילוי בחומר אחר אחרי ההוצאה של ביואלקמיד- עדין נמצא בדיון בין הרופאים בכל העולם. אם עודים, חייבים לכסות באנטיביוטיקה

מנהל פורום מילוי קמטים