פילינג לייזר מידע co2

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

01/02/2018 | 20:03 | מאת: שקד

ד״ר לנדאו שלום, שמעתי על מכשיר לייזר co2 . אשמח לדעת האם יעיל לטיפול בצלקות אקנה. האם ניתן לראות שיפור כבר מטיפול ראשון? לכמה אחוזי שיפור יש לצפות? ולמשך כמה זמן מחזיקות התוצאות. האם אפשר להתאפר למחרת הטיפול ולחזור לעבודה? אשמח למענה, מעוניינת להתחיל טיפולים אצלך בקרוב. תודה!

06/02/2018 | 14:30 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

שום טיפול לא מוחק צלקות. טיפול בלייזר CO2 פרקציונלי יכול לשפר מראה של צלקות. מדובר בסדרות טיפוליות ארוכות. לא רואים שיפור מהטיפול הראשון ויש אנשים שלא רואים שיפור גם אחרי סדרה שלמה. יתרונות של טיפול זה שניתן לבצע אותו רק על האזור המצולק ולא חייבים לטפל בכל הפנים.

מנהל פורום מילוי קמטים