דרמה רולר 1.0 האם מסוכן לשימוש בייתי

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

31/01/2018 | 12:31 | מאת: מיכל

שלום ד"ר, רכשתי דרמה רולר 1.0 והייתי רוצה להשתמש פעם בחודש לבד בבית עם הקפדה על חיטוי וכל ההוראות. 1. האם זה בעייתי להשתמש כאשר משתמשים באופן קבוע ברטוויט וחומצה גליקולית?(ביום הטיפול ואחרי הטיפול רק אשים קרם לחות). 2.האם שימוש עצמי בבית פעם בחודש עלול לגרום לי נזק בלתי הפיך לעור במידה ואלחץ חזק מידי או לא אעבוד נכון? תודה מראש

06/02/2018 | 14:25 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

דרמרולר שרכשת הוא מעט אגרסיבי מדי לשימוש ביתי. את צריכה להשתמש בזהירות כדי לא לפצוע את העור. לא כדאי לשלב עם רטוויט.

מנהל פורום מילוי קמטים