רטין a חומצה גליקולית

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

31/01/2018 | 12:28 | מאת: יעל

שלום, אני משתמשת מידי יום ברטין a בלילה. עובדת מהבית אז אין לי בעיה למרוח בבוקר סרומים. יש לי גם סרום ויטמין c במינון 10 אחוז וסרום נוסף של חומצה גליקולית 10 אחוז. האם ניתן לשים את שניהם כל יום?או שיום זה יום זה? וכמה זמן לאחר מריחת רטין a או סרום ויטמין סי או חומצה גליקולית מומלץ למרוח קרם לחות? תודה מראש

06/02/2018 | 14:23 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אני ממליצה למרוח רטין A בערב ושאר החומרים הפעילים בבוקר, לפחות לא בסמיכות לרטין A. את קרם הלחת את יכולה למרוח על הרטין.

מנהל פורום מילוי קמטים