קרם קליגמן -הוראות שימוש

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

29/01/2018 | 17:18 | מאת: תמר

ד"ר מרינה שלום,אני בת 54,התחלתי להשתמש בקרם קליגמן לטיפול בפיגמנטציה ושיפור העור. האם את ממליצה 1.להשתמש בו כל יום 2.האם למרוח על הצוואר 3.האם מיד לאחר מריחתו למרוח את הסרום והלחות,האם יותר יעיל לא למרוח שום קרם אחריו. 4.האם כדאי לעשות הפסקה אחרי שימוש של 3 חודשים תודה רבה

06/02/2018 | 14:21 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אני ממליצה ךהגיע בהדרגה למצב שבו מורחים את הקרם כל ערב. לפי ניסיוני עור הצוואר מאוד רגיש ואינו סובל טוב את התכישר. עם זאת, אם את מצליחה למרוח בלי לסבול מגירוי קיצוני, את בהחלט יכולה למרוח על הצוואר. אני ממליצה להשתמש בקרם לחות טוב מייד לאחר מריחת קליגמן.

מנהל פורום מילוי קמטים