האם מילוי בשקעי העיניים מקטין את העיניים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

28/01/2018 | 13:41 | מאת: האם מילוי בשקעי העיניים מקטין את העיניים

שלום לך יש לי קמטוטים ושחור מתחת לעיניים האם מילוי מקטין את העיניים באזור זה והמליצו לי בוטוקס מתחת לעיניים לא בצדדים האם זה אפשרי ? האם זה נותן מראה יפה או שעדיף מילוי (יש לי קמטים מתחת לעינים שאני צוחקת ) תודה אודה עם תעני על שני השאלות

28/01/2018 | 22:33 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

בואוקס מטפל בקמטיטי מימיקה בלבד. ניתן להזריק בוטטקס מתחת לעיניים כשקיימת אינדיקציה. חומר מילוי אינו מטפל בקמטים אלא בשקעים מתחת לעינים. אם רוצים לטפל גם בקמטי מימיקה וגם בשקעים, צריך שילוב של שתי השיטות. אבל רחי בחשבוו שלא על הקמטים מתחת לעיניים קשורים למימיקה.

מנהל פורום מילוי קמטים