טיפול במכשיר ULTHERAPY

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

28/01/2018 | 13:20 | מאת: שלז

שלום, רציתי לדעת אם מכשיר ה ULTHERAPY מומלץ/מוכר? הבנתי שהוא הגיע רק בשנה האחרונה לארץ. על פי ההמלצות זה נשמע כמו אפקט של מתיחה ללא הזרקות/ניתוח. האם תוכלי קצת להסביר ולפרט לגבי האפקט של הטיפול במכשיר זה. מה בעצם ההבדל בינו לבין הזרקות. תודה .

28/01/2018 | 22:38 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אולטרפי הוא מכשיר מבוסס טכנולוגית אולטרא סאונד ממוקדת בעוצמות גבוהות, שגורמת לחימום תת עורי שמייצר במהלך הזמן מיצוק. טכנולוגיה שנמצאת בעולם כבר כמה שנים. הטיפול די יקר. התוצאות מופיעות רק כמה חודשים אחרי הטיפול ולכן נדרש אורך רוח. לעתים התוצאות מרשימות מאוד ולעתים נראות בקושי כי כילם מתאימים לאיפול זה באותה המידה

מנהל פורום מילוי קמטים