חומצה הילואירונית בקרמים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

04/01/2018 | 00:25 | מאת: שרית

שלום דר' לנדאו, נתקלתי במספר קרמים המכילים לכאורה לפחות חומצה הילואירונית ומבטיחים אפקט של מילוי קמטים או לפחות LIFTING. האם חומצה הילואירונית בקרם יכולה לגרום לאפקט דומה לזה המושג בהזרקה או שמדובר בהבטחת שווא? כמו כן, האם חומצה הילואירונית שנספגת בעור כתוצאה משימוש בקרם כזה עלולה לגרום נזק לעור בטווח הארוך? אחד הקרמים (שלא אנקוב בשמו מטעמים מובנים) מתיימר להכיל 100% חומצה הילואירונית ועולה -.100 שקל בלבד, סכום שאינו עומד בשום פרופורציה למחיר החומר המוזרק... האם ייתכן שאכן מדובר באותו חומר? תודה, שרית

14/01/2018 | 12:39 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

חומצה היאלרורונית נמצאת בקרמים רבים לצורך שיפור יכול הליחוח שלהם.חומצה היאלורונית בקרם לא ממלאת קמטים (לא בקרם יקר ולא בקרם זול),

מנהל פורום מילוי קמטים