תודה רבה מראש, שאלה בנושא ציפורניים שמציקה לי

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

22/12/2017 | 11:06 | מאת: ליבי

שלום ד"ר מזה כשנה הציפורניים צהבהבות וכן יש עליהן פסים לאורך (שניתן לחוש ולא רק לראות). הצהבהבות מתחילה כמה מילימטרים לאחר גדילת הציפורן (כלומר התחלה בצבע רגיל ורק אחרי כן הצבע משתנה). בת 53. רופא עור לא מצא דבר (עשיתי בדיקת פטרת ואין לי). בדיקות דם בסדר. מה ניתן לעשות? תודה רבה

02/01/2018 | 13:39 | מאת: ליבי

אשמח לתגובתך

04/01/2018 | 00:16 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אם נבדקת על ידי רופא עור, עברת בדיקות דם ששללו מחלות ובדיקה לפטרת שלילית, מדובר קרןב לודאי בשינוי כתוצאהמגורם ליצוני, כגון לק, אצטון וכו

מנהל פורום מילוי קמטים