מכשיר לייזר לצלקות אקנה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

17/12/2017 | 19:31 | מאת: עדי

היי דר, בת 33 סובלת מצלקות אקנה בצורת חטטים. הומלץ לי לבצע סדרה של טיפולי לייזר במכשיר v30 של חברת viora. אשמח לעזרתך: האם את מכירה את המכשיר? האם המכשיר הנל באמת מטפל בהצלחה בצלקות אקנה? למה עליי לשים לב למניעת נזק? מה משך ההחלמה? אציין כי עברתי כבר פילינג עמוק לפני כמה שנים ומעוניינת בשיפור נוסף. תודה על התייחסותך.

18/12/2017 | 14:21 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

זה בהחלט יכול לתעזור. את צריכה סדרה טיפולית ולא טיפול בודד. יש זמן החלה של כמה ימים (תלוי באיזה עוצמות עובדים). הצלקות לא יימחקו, אבל ישתפרו

מנהל פורום מילוי קמטים