תרכובת קליגמן - שימוש נכון

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

21/11/2017 | 18:55 | מאת: גילי

שלום רב, רופאת העור שלי רשמה תרכובת קליגמן לטיפול בפיגמנטציה. היא הורתה לי למרוח פעמיים ביום ולהשתמש בקרם הגנה. לא שאלתי באופן ספיציפי אבל הבנתי מתנועותיה שכוונתה היתה למרוח את כל הפנים. בבית המרקחת, שני רוקחים שונים (בבתי מרקחת שונים), הורו לי להשתמש פעם אחת ביום בלבד, בלילה, ולמרוח רק על הכתמים ולא על כל הפנים. שאלותי: 1) מהי המריחה הנכונה - על כל הפנים או רק על הכתמים? 2) אם המריחה היא רק על הכתמים - איך בכלל אפשר לכוון כשגבולות הכתם לא ברורים? אם אפספס - האם לא אגרום להבהרה של האיזור סביב הכתם ובעצם אתרום להדגשתו? 3) אם המריחה היא על כל הפנים - מה עושים באיזור העיניים (מתחת ומעל)? 4) אחד הרוקחים אף יעץ למרוח ביום הראשון לשעה, בשני לשלוש שעות רק אחר כך ללילה שלם. איך מורחים קרם לשעה או לזמן קצוב כלשהו? הוא לא נספג בעור? 5) האם למרוח פעם אחת ביום או פעמיים? תודה מראש.

22/11/2017 | 09:49 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

את תערובת הקליגמן מורחים על כל העור. מתרחקים מהעיניים 1 סמ׳. במקור התערובת ניתנה על ידי דר׳ קליגמן פעמיים ביום. בגלל הגירוי. רב שהיא גורמת, אפשר למרוח פעם ביום.

מנהל פורום מילוי קמטים