רטין A במשך שנים והאפקטיביות שלו

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

16/11/2017 | 20:46 | מאת: אילנה

דר שלום, משתמשת ברטין A במינון 0.05 מספר שנים. כעת אני כבר לא מרגישה שינוי בעור. האם לאחר שימושים רבים העור מתרגל לזה ואין אפקטיביות יותר? הפסקתי מספר חודשים. גם שחזרתי העור עדין הגיב לזה כאל עוד קרם לחות (לא היו לי שום עיקצוצים או אדמומיות מינימלית). הבנתי שיש מינון גבוה יותר (עם מרשם של רופא עור). עם הזמן העור יתרגל גם לזה? האם זה עדין אפקטיבי?

19/11/2017 | 14:11 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

העור מתרגל לרטין A ועם הזמן לא מרגישים יותר גירוי. זה לא אומר שרטין A מפסיק להשפיע. אבל זה בהחלט מאפשר לעלות את הריכוז. וכן, זה דורש הכנה רוקחית, כי לא קיים מוכן

מנהל פורום מילוי קמטים