קמטים מתחת לעיניים - בעיקר בזמן חיוך

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

05/11/2017 | 18:37 | מאת: איילה

הי, אני חייבת עזרה בבעיה שמציקה לי מאוד!! אני בת 36, העור שלי בסה"כ בסדר ובמראה הכללי אני נראית צעירה. אבל.. יש לי בעיה חמורה של קמטים מתחת לעיניים, העור דק /יבש וכשאני מחייכת זה נראה ממש כמו קמט מכוער. מה ניתן לעשות נגד זה? אני ממש נמנעת מלחייך כדי לא לחשוף את הקמטים. מה כדאי לעשות? ניסיתי מלא קרמים וזה לא עובד.. כדאי לשקול זריקה של חומצה הילרואנית? מעדיפה לא להשתעבד לטיפולים כאלו אבל די מיואשת..

12/11/2017 | 20:32 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

קרמים לא עוזרים לקמטים. לפי צורת הקמטים ומתי הוא מופיע צריך להחליט אם הפיתרון הוא חומצה היאלורונית, בוטוקס, לייזר או שילוב שלהם. לא חייבים להתמכר, אפשר לההזדקן "בכבוד"

מנהל פורום מילוי קמטים