טיפול אפקטיבי לצלקות אקנה בפנים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

24/10/2017 | 17:57 | מאת: עדי

דר לנדאו שלום לך, בת 33 עם עור שומני, סובלת מצלקות אקנה בצורת חטטים— חורים בפנים. כבר עברתי פילינג עמוק לפני מספר שנים. מעוניינת לשפר את מראה הצלקות. על איזה טיפול היית ממליצה? בנוסף, האם שמעת על משחה שנקראת צלקתון? אם כי אשמח לדעת מה דעתך על מוצר זה.. תודה רבה!

02/11/2017 | 08:38 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לצערי את הצלקות לא ניתן למחוק אלא לטשטש בלבד. לאחר שעברת פילינג עמוק (שנחשב לטיפול הכי יעיל לצלקות), יש באפשרותך להוסיף סדרה של לייזר פרקציונלי CO2 ולפעמים הזרקה של רסטילן סקין בוסארס גם רלוונטית. צריך לראות את סוג הצלקות. חלק לגמרי- זה לא יהיה לעולם

מנהל פורום מילוי קמטים