שטף דם עצום בשפב ונפיחות

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

18/10/2017 | 07:32 | מאת: שטף דם מהזרקה של חומצה הילראונית

הזרקתי חומצה הילראונית בשפתיים השפתיים שלי ממש התנפחו בצורה קיצונית ויש לי שטפי דם ממש גדולים , ענקיים !.. לא חושבת שזה נובע מאלרגיה כי הזרקתי בעוד מקום בפנים ושם אין לי כלום לא נפיחות ולא שטף דם. מתי זה עובר והאם זה נורמלי ?

24/10/2017 | 09:25 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

ראשית- שפתיים תמיד מתנפחות. זה לוקח 2-3 ימים עד שהנפיחות יורדת. שטפי דם זה ענין של מזל או חוזר מזל. שטפי דם גדולים מלווים כאב מחיייבים אותף לחזור בדחיפות לרופא שהזריק לך על מנת לשלול סיבוך.

מנהל פורום מילוי קמטים