נימים ופיגמנטציה בהריון

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

10/09/2017 | 12:59 | מאת: ספיר

אני בהריון, חודש תשיעי. במהלך ההריון יצאו לי כמה נימים בפנים ובשבוע האחרון גם התחילה לי פיגמנטציה באזור שמעל השפה העליונה. מה אפשר לעשות כדי לטפל בזה? אני לא טובה בהתמדה במריחת קרמים וכידוע לי, בכל מקרה, קרמים עם ויטמין A אסורים בהריון ואולי גם בהנקה...

10/09/2017 | 13:02 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

תצטרכי קודם לסיים במזל טוב את ההריון כמובן. הטיפול בפיגמנטציה הריונית הוא על ידי מריחת קרם הבהרה בבית. נימי דם שמופיעםי במהלך ההריון נעלמים לעתים ספונטנית ולא תמיד דורשים טיפול.

מנהל פורום מילוי קמטים