פוסט אקנה טיפול מומלץ

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

04/09/2017 | 17:10 | מאת: נעמה

שלום ד״ר אני סובלת מזה שנים מחורים בפנים בשל פצעי בגרות לאחר התייעצות רבה וחקירה באינטרנט הבנתי שיש כמה פתרונות טובים שיכולים להביא לשיפור דרמה רולר (אצל רופא לא קוסמטיקאית) לייזר פילינג עמוק הייתי שמחה אם היית יכול לפרט יותר לגבי היעילות לחורים בפנים של דרמה רולר אצל רופא מכיוון שזה הטיפול הזול ביותר מבין השלושה .

05/09/2017 | 22:12 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

בת כמה את?

11/09/2017 | 06:35 | מאת: 27

11/09/2017 | 09:48 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אז ראשית צר לי לאכזב אותך, אבל אין פיתרונות טובים לצלקות אקנה. אף אחת מהשיטות אינה מוחקת צלקות. תמיד מדובר על שיפור במראה וטישטוש בנראות הצלקות. התוצאות הטובות ביותר מתקבלות בעקבות פילינג עמוק או סדרה טיפולים בלייזר CO2, אלה גם הטיפולים המשמעותיים ביותר. דרמרולר רפואי והזרקות נותנות תוצאות פחות משמעותיות, אבל אלה יחסית טיפולים קלים

22/10/2017 | 09:39 | מאת: נעמה

במידה ואני יעבור פילינג עמוק האם בכדי לשפר את המראה אני יכולה לעבור גם טיפול בלייזר ואחרי כמה זמן מהפילינג ? מבחינת עלות מה סדר גודל של טיפול בלייזר וכמה זמן ההחלמה ?

מנהל פורום מילוי קמטים