חוטים לפנים וחומצה הילורנית

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

29/08/2017 | 22:52 | מאת: דלית

ערב טוב עשיתי הרמת חוטים בפנים והרופאה הזריקה לי חומצה הילורנית בלחיים עבר כבר 3 שבועות ועדיין נפוחה צד אחד של הלחיים נפוח יותר האם הנפיחות כתוצאה מהחוטים או מהחומצה הילרונית הרופאה שהזריקה לי בחו"ל אני מאוד לחוצה יש לי אי סימטריה בפנים כמו כן אנני רוצה לעשות יותר טיפולים בפנים האם לאחר תקופה הפנים יחזרו כמו שהיו או בכל זאת יהיה שינוי תודה מראש

03/09/2017 | 21:00 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לצערי אין לי שום אפשרות לענות על השאלות שאת שואלת. בטוה שהרופאה שטיפלה בך תפתור את כל הבעיות

מנהל פורום מילוי קמטים