עיגולים שחורים מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

23/08/2017 | 23:30 | מאת: ענבר

שלום, אני בת 25 ויש לי עיגולים שחורים מתחת לעיניים כל חיי. אני רוצה "להיפטר" מהבעיה הזו אחת ולתמיד. הבנתי שהפיתרון המקובל הוא הזרקת חומצה הילואורונית כל שנתיים שלוש. השאלות שלי: 1. יש איזשהו פתרון אחר - קבוע? 2. אם לא, מה עלות הטיפול? 3. אני נוטלת קיורטן 20 מ"ג ביום כבר כ-10 חודשים ויש לי עוד חודשיים וחצי לטיפול. אין לי שום תופעות לוואי ושום רגישות בעור, אני מסירה שיער בשעווה כרגיל, גם נחשפת לשמש ובקיצור הכדורים לא משפיעים לי על רגישות העור בשום צורה נראית או מורגשת. אני יכולה בכל זאת להגיע לפגישת ייעוץ ולבצע את הטיפול עכשיו? אני לא רוצה לחכות חודשיים וחצי ואז עוד חצי שנה לפחות. אני מרגישה שהבעיה רק מחמירה ומייק אפ/קונסילר לא ממש עוזרים.

03/09/2017 | 20:57 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

עיגולים שחורים מתחת לעיניים יכולים לנבוע מסיבות שונות. הזרקה של חומצה היאלורונית רלוונטית אך ורק כשמדובר בעיגולים שחוירם על רקע שקע. אם מדובר בפיגמנטציה אמיתית, להזרקה של חומצה כמעט ואין אפקט. בקיצור, חייבים לראות אותך על מנת לתת אבחנה נכונה.

מנהל פורום מילוי קמטים