צלקות אקנה נרחבות ושקועות.

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

21/08/2017 | 11:21 | מאת: דן

שלום ד"ר מרינה. אני סובל מצלקות אקנה קשות ושקועות בכמה אזורים בפנים. האם יש דרך מקצועית ויעילה לשפר אותם או לטפל בהם? ( אני יודע שאין 100 אחוז) עשיתי שלל טיפולי מזותרפיה אבל ללא כל שום שינוי. אשמח לעזרתך.

21/08/2017 | 11:33 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

צלקות אקנה לא ניתנות למחיקה. קיים מגוון טיפולים שעשוים לשפר את המראה של הצלקות , להפכן לשטוחות יותר. טיפולים אלה כוללים: פילינג כימי, לייזר , גלי רדיו והזרקה של סקין בוסטרס. מזוטרפיה אינה נמנית בין הטיפולים שמשפרים צלקות אקנה.

מנהל פורום מילוי קמטים