הזרקת בוטוקס בין הגבות

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

14/08/2017 | 14:44 | מאת: הלל

שלום אני פונה בפעם השנייה. האם ניתן להזריק בוטוקס באזור בין הגבות שיש בו כבר סיליקון שהוזרק בעבר? תודה

21/08/2017 | 09:14 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

הדעות חלוקות. יש רופאים שלא "נוגעם" באזור שיש בו סיליקון . הבעיה עם סיליקון שבכל רדע נתון יכולה להופיע תגובה דלקתית. בעיה נוספת, שהוא לא נישאר באסור אליו הוזרק, אלא נודד לאזורים מרוחקים ולכן התגובה יכולה הלתעורר בכל מקום בפנים. לאור העובדות הללו, אני כן מזריקה בוטוקס באזור של סיליקון, לאחר הסבר מלא של המצב

מנהל פורום מילוי קמטים