מילוי שקעים מתחת לעניים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

05/08/2017 | 10:59 | מאת: מי

שלום אני בת 26, עם שקעים (שהם גם דיי כהים) מתחת לעניים שהם חלק ממבנה הפנים שלי ומאוד מפריעים לי. בייעוץ אצל רופא אחר שמתעסק במילויים נאמר לי שלא כדאי ל למלא את האזור בחומצה היאלרונית מאחר ואחרי הפעם הראשונה שתצא מוצלחת, הפעמים הנוספות יפגעו בעור העדין שמתחת לעין והתוצאה לא תיראה טוב, אפילו פחות טוב מהמצב ההתחלתי. הצעתו הייתה שאוכל לבצע ניתוח בעוד שנים כשהמצב יחמיר. עם זאת, אני עדיין מקווה שאולי יש פתרון, מה דעתך? האם התשובה שלו הגיונית?

06/08/2017 | 12:45 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

מעולם לא נתקלתי במקרה שמילוי חוזר מתחת לעינים משפר ואחר כך מקלקל. אני גם לא מכירה שום ניתוח שממלא שקעים או משפר את איכות העור מתחת לעיניים. או שהדברים לא הובנו כהלכה או שהרופא שפנית אליו לא היה מספיק מיומן במילוי שקעים מתחת לעיניים.

מנהל פורום מילוי קמטים