פיגמנטציה במצח ובין הגבות

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

03/08/2017 | 19:56 | מאת: יעל

מרינה שלום, אני בת 30 (נוטלת גלולות מזה 14 שנה, ובחודש האחרון הפסקתי). בקיץ האחרון הופיעו לי כתמים כהים במצח - פיגמנטציה, אשמח לדעת האם יש תכשיר הבהרה כלשהו עליו את ממליצה? והאם במקרה מסוג זה כדאי להגיע אליך לקליניקה לטובת התאמת הטיפול. תודה רבה.

06/08/2017 | 12:53 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

את מתארת פיגמנטציה הורמונלית או מלזמה, בשפה המקצועית. זו היא פיגמנטציה קשה לטיפול. מגיבה לא טוב לטיפולים חודרניים. קרם הבהרה רקוח לפי מרשם של רופא עור יכול לעזור. את צריכה להיפגש עם רופא עור.

06/08/2017 | 14:57 | מאת: יעל

תודה רבה על המענה

מנהל פורום מילוי קמטים