מילוי שפתיים עם חומצה היאלורונית

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

29/07/2017 | 10:55 | מאת: דור

שלום, לפני שבועיים וחצי עברתי הליך למילוי שפתיים בפעם הראשונה. לאחר מכן, ראיתי שיש לי אי סימטריות ברורה, השפה התחתונה שמוטה ונוצרו לי כדורים. לפני כשלושה ימים חזרתי לתיקון, יש שיפור אבל נוספו לי עוד כדורים. לטענת הרופא, בשל היסטוריית ההרפס שלי, החומר ״נתקע״, ויש לעשות עיסויים יומיים וללחוץ על הכדורים כדי שיתפוצצו ויתפזרו באזור, רק שאני לא רואה שזה עושה משהו 1. מה ניתן עוד לעשות? 2. האם ההזרקה תמיד מתבצעת רק בשולי השפה? איך ניתן לטשטש את השפה התחתונה שנראית שמוטה, היות ושול השפה נפוח? תודה רבה!!!

30/07/2017 | 09:23 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לאחר ההזרקה אפשר להרגיש את החומר למשך משפר שבועות עם או ללא קשר לאירוע הרפס בעבר. אני ממליצה להמתין ולא לעשות כלום. צורת ההזרקה (גבות השפה, השפה עצמה, פינות השפה) נקבעת על ידי המטרה אותה רוצים להשיג, כמו נפח, בגדרת השפה, הרמת זויות וכו'.

מנהל פורום מילוי קמטים