חומצה הילארונית מולקולה קטנה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

25/07/2017 | 00:05 | מאת: יעל

שלום, אשמח לדעת את חוות דעתך לגבי הקרם החדש של חווה זיגבויים שהיא פיתוח של אונ' בר אילן וטוענים שהם היחידים בעולם שהצליחו להקטין את המולקולה של החומצה ההילארונית שתחדור לעור. זאת יש בזה משהו? כמובן שלא כתחליף להזרקות. תודה רבה

30/07/2017 | 09:28 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

דעתי היא כזו: חומצה היאלרורונית נמצאת באופן טבעי בעור כדי לאחוז מולקולות של מים. ולכן גם אם הקרם יעיל מאוד, הוא רק קרם לחות. ולא ימלא אפילו קמט אחד! לגבי יעילותו כקרם לחות- גם זאת צריך להוכיח על ידי עריכת מחקר מבוקר המשווה אותו לקרם לחות הכי בסיסי שקיים בשוק. מחקר כזה לא בוצע ולכן כרגע מדובר בטענות שווא.

מנהל פורום מילוי קמטים