טיפול מילוי קמטים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

16/03/2009 | 18:14 | מאת: חופית

האם טיפולי מילוי קמטים הינו טיפול כואב ? תוך כמה זמן ניתן לראות את התוצאה ?

17/03/2009 | 02:21 | מאת: דר' מרינה לנדאו

מילוי קמטים מבוצע דרך זריקה פשוטה. כמו כל זריקה הטיפול כרוך בכאב קל. ניתן להקל על תחושה לא נוחה זו על ידי מריחת עור במשחת אילחוש לפני ההזרקה. חלק מהחומרים באים מעורבים עם חומר מאלחש בעוד שאת האחרים ניתן לערבב עם חומר מאלחש לפני ההזרקה. ולכן מדובר סך הכל בטיפול נסבל היטב. מה גם שהתוצאות נראות לעין מיד בתום הטיפול, מה שבדרך כלל משכיח באופן מיידי את תחושת אי הנוחות של הזריקה עצה.

מנהל פורום מילוי קמטים